Om os

Lykkedoodles er et seriøst opdræt af skønne goldendoodles . Vi har stor kærlighed til vores hunde, og vi ønsker at give dig mulighed for at få lige så meget glæde af en goldendoodle som vi har af vores.

Vores familie består af Camilla og René, vores 3 børn Bertil, Isabella og Melvis samt vores goldendoodle Trille.

Derudover har vi hunde i værtsfamilier, som periodevis bor hos os.

Vi bor på et lille landsted omgivet af smuk natur nær Give. Vores ejendom ligger for enden af en blind grusvej. Her lever vi tæt på skov, eng og med kig til Omme Å.

Vi værdsætter naturen og tilbringer meget tid udendørs i al slags vejr. Fra vores hus er der mange naturskønne gåstier rundt i området, som vi dagligt benytter sammen med hundene.

René arbejder fuldtid, og jeg (Camilla) er hjemmegående da vi som familie har valgt at prioritere tid og nærvær meget højt. Dette giver mig mulighed for at tilbringe rigtig meget tid sammen med hundene og hvalpene. Tid til at træne, socialisere, lege og nusse. Og til alt det praktiske der også følger med. Vores hunde er derfor sjældent alene hjemme og vi prioriterer dem meget højt i vores hverdag. De er en del af familien.

Vi har begge interesse for dyr. René er vokset op på landet og har haft dyr og hund hele sit liv. Han har arbejdet hos en dyrlæge og flere år i Zoo og han har erfaring med håndtering af mange forskellige dyr og hunderacer.
Jeg har altid haft stor interesse for hunde, og har tidligere arbejdet på et hundeinternat hvor jeg blandt andet har beskæftiget mig med træning og socialisering af hunde.

Jeg har gennemført DKKs hundeholderuddannelse i 2020 med følgende kurser:

  • Adfærd 1
  • Adfærd 2
  • Hundens røgt og pleje
  • Regler og rammer for hundehold
  • Genetik og reproduktion