Sundhed og Mentalitet

En goldendoodle er en blanding mellem en golden retriever og en pudel. Golden retrieveren er kendt for at være en fantastisk familiehund. Pudlen for at være intelligent, og så har den en allergivenlig pels som ikke fælder. Alle vores goldendoodles er klippehunde. Nogle mere krøllede end andre. De mest krøllede hvalpe er dem som får mest pudellignende pels. Disse hvalpe er de mest allergivenlige.

En Comfort doodle er en blanding mellem en golden retriever, en pudel og en cockerspaniel. Alle tre hunde er oprindeligt jagthunde. For de flestes vedkommende er jagtinstinktet nu begrænset grundet avl af udstillingslinjer. Cockerspanielen har en glansfuld og blød pels. Comfort doodles får derfor ofte en glansfuld fleecepels og begrænset mængde underuld.

Vores hunde er skønne familiehunde. De er glade, nysgerrige, milde og lærenemme. De er gode til at tilpasse sig og så elsker de at være i selskab med mennesker.
De har et moderat energi niveau, og et par gode gåture om dagen i kombination med mental træning er passende for racen.

Det er utrolig vigtigt for os at vores hunde har et sundt, glad og kærligt temperament. At de er mentalt robuste.
Hundens mentalitet er arvelig, og den bedste forudsætning for at få en sund hvalp er, at forældrene og generationer før dem er sunde og med et godt temperament. Derfor lægger vi i vores opdræt stor vægt på at udvælge de avlshunde der har den bedste mentalitet og sundhed. Vi stiller høje krav ved udvælgelsen af vores avlshunde.

Vi sundhedstjekker alle vores avlshunde.

Vi anvender The Biosensor Program til at stimulere og styrke vores hvalpes neurologiske udvikling. 

Vi laver hvalpetest på alle vores hvalpe. Dette giver os et rigtig godt billede af hver enkelt hvalps robusthed og reaktionsmønstre i forskellige situationer.
Testen er et godt værktøj når vi sammen skal spore os ind på hvilken hvalp der passer bedst til jeres familie.